Pasta con ricotta

Lækker pastaret, der kan nydes, som alene eller som tilbehør til fisk eller kød.

For at få adgang til denne opskrift skal du være medlem af foreningen.

Opret dig nu, og få adgang til alle opskrifter samt alle øvrige medlemsfordele.

Bliv medlem

Er du allerede medlem?

Sværhedsgrad: Begynder Tilberedningstid 25 min Tid i alt 25 min. Portioner: 4 Bedste sæson: Velegnet hele året

Ingredienser

Sådan gør du

  1. Pastaen koges efter anvisningen på posen.

  2. Mos ricottaen til den er glat og uden klumper.

  3. Tilsæt den revne parmesanost og smag til med muskatnød, salt og peber.

  4. Pastaen lægges i et fad, og ostemassen røres i.

  5. Tilsæt smørret og sæt fadet i en varm ovn i ca. 4 minutter, så osten smelter lidt.

For at få adgang til denne opskrift skal du være medlem af foreningen.

Opret dig nu, og få adgang til alle opskrifter samt alle øvrige medlemsfordele.

Bliv medlem

Er du allerede medlem?