Pasta med kikærter

Hvedefri pasta med kikærter og rosmarin. Hvis kikærterne forberedes dagen før, kan retten laves på ganske kort tid.

For at få adgang til denne opskrift skal du være medlem af foreningen.

Opret dig nu, og få adgang til alle opskrifter samt alle øvrige medlemsfordele.

Bliv medlem

Er du allerede medlem?

Pasta med kikærter

Sværhedsgrad: Begynder Forberedelsestid 24 time Tilberedningstid 30 min Tid i alt 24 timer 30 min. Portioner: 4 Bedste sæson: Velegnet hele året

Ingredienser

Sådan gør du

  1. Læg kikærterne i blød i rigeligt vand dagen før, de skal bruges.

  2. Hæld vandet fra kikærterne og kog dem møre i et nyt hold saltet vand i ca. 30 min.

  3. Lad hvidløg og rosmarin sautere på panden til, hvidløget er lysebrunt.

  4. Kom kikærter og pasta i og tilsæt lidt efter lidt kogende bouillon, til pastaen er kogt.

  5. Konsistensen skal være sådan, at der er lidt suppe i tallerken ved servering.

For at få adgang til denne opskrift skal du være medlem af foreningen.

Opret dig nu, og få adgang til alle opskrifter samt alle øvrige medlemsfordele.

Bliv medlem

Er du allerede medlem?