Porresuppe med suppehorn

Lun og lækker vintersuppe, der bliver ekstra mættende med tilføjelsen af de små suppehorn. Nem og billig hverdagsmad.

For at få adgang til denne opskrift skal du være medlem af foreningen.

Opret dig nu, og få adgang til alle opskrifter samt alle øvrige medlemsfordele.

Bliv medlem

Er du allerede medlem?

Sværhedsgrad: Begynder Tilberedningstid 30 min Tid i alt 30 min. Portioner: 2 Bedste sæson: Velegnet hele året

Ingredienser

Sådan gør du

  1. Snit porrerne fint og stege dem bløde i olien i ca. 15 min.

  2. Herefter tilsættes bouillonen og suppehornene.

  3. Suppen koges, til suppe-hornene er møre ca. 10 min.

  4. Smages til med salt.

  5. Reven parmesanost røres i kort før serveringen.

For at få adgang til denne opskrift skal du være medlem af foreningen.

Opret dig nu, og få adgang til alle opskrifter samt alle øvrige medlemsfordele.

Bliv medlem

Er du allerede medlem?