Pumpkin spice latté
Lækker og krydret græskar-latté til de lange efterårsaftener. En amerikansk klassiker, der er ved at gøre sin entre blandt mange danskere.
For at få adgang til denne opskrift skal du være medlem af foreningen.
Opret dig nu, og få adgang til alle opskrifter samt alle øvrige medlemsfordele.
Er du allerede medlem?
Pumpkin spice latté
Ingredienser
Sådan gør du
-
Hæld den vegetabilske "mælk" i en kasserolle og varm den op ved middellav varme, indtil den er varm og næsten simrer - men uden at koge.
-
Lav din espresso eller kaffe og hæld den i et stort krus.
-
Tilsæt græskarpuré, ahornsirup, græskarkrydderimix og vanilje til det store kaffekrus.
-
Rør indtil det er godt blandet. Brug evt. en mælkeskummer til at skumme din mælk, til den er skummende, og hæld den i kruset.
Ønsker du en mere ensartet konsistens, kan blandingen blendes. -
Hæld den varme vegetabilske "mælk" i krusent. Brug evt. en mælkeskummer, hvis du ønsker en mere cremet konsistent.
For at få adgang til denne opskrift skal du være medlem af foreningen.
Opret dig nu, og få adgang til alle opskrifter samt alle øvrige medlemsfordele.
Er du allerede medlem?