Udskriftsindstillinger:

Pumpkin spice latté

Sværhedsgrad Begynder
Tid
Forberedelsestid: 8 min Tid i alt: 8 min.
Portioner 1
Bedste sæson Efterår
Ingredienser
  • 60 milliliter espresso eller friskbrygget kaffe
  • 2,5 Deciliter din foretrukne plantedrik
  • 3 spiseskeer græskarpuré
  • 1-2 spiseskeer ahornsirup
  • 1 teskeer græskarkrydderimix (Kan laves selv ved at blande 2 spsk. stødt kanel, 1 spsk. stødt ingefær, 1 tsk. stødt nellike, 1 tsk. stødt muskatnød)
  • 1 teskeer vaniljeekstrakt (alternativt 0,5 tsk. vaniljepulver)
Sådan gør du
  1. Hæld den vegetabilske "mælk" i en kasserolle og varm den op ved middellav varme, indtil den er varm og næsten simrer - men uden at koge. 

  2. Lav din espresso eller kaffe og hæld den i et stort krus. 

  3. Tilsæt græskarpuré, ahornsirup, græskarkrydderimix og vanilje til det store kaffekrus. 

  4. Rør indtil det er godt blandet.  Brug evt. en mælkeskummer til at skumme din mælk, til den er skummende, og hæld den i kruset.

    Ønsker du en mere ensartet konsistens, kan blandingen blendes.
  5. Hæld den varme vegetabilske "mælk" i krusent. Brug evt. en mælkeskummer, hvis du ønsker en mere cremet konsistent.