Råkostsalat med persillerod, æble, rødbede og gulerod

Findes der noget bedre end sund og farverig mad? Nej, faktisk ikke! Denne opskrift er både sund og farverig - og serveres med den lækreste dressing.

For at få adgang til denne opskrift skal du være medlem af foreningen.

Opret dig nu, og få adgang til alle opskrifter samt alle øvrige medlemsfordele.

Bliv medlem

Er du allerede medlem?

Råkostsalat med persillerod, æble, rødbede og gulerod

Sværhedsgrad: Begynder Tilberedningstid 15 min Tid i alt 15 min. Portioner: 4 Bedste sæson: Velegnet hele året

Ingredienser

Sådan gør du

  1. Grønsagerne gøres i stand og rives groft.

  2. Mandlerne hakkes.

  3. Æblerne skæres i kvarte - kernehuset fjernes og de skæres i små firkanter.

  4. Rør olivenolie, balsamicoeddike, sennep, finthakket hvidløg og salt sammen - og hæld den over salaten.

  5. Hviler koldt i 1 time, herefter rulles den ud i et tyndt lag, og skæres ud i firkanter, som prikkes med en gaffel.

  6. 6.Bages ved 175º i cirka 10 minutter.

For at få adgang til denne opskrift skal du være medlem af foreningen.

Opret dig nu, og få adgang til alle opskrifter samt alle øvrige medlemsfordele.

Bliv medlem

Er du allerede medlem?