Rabarber-jordbæris

Sødme fra jordbær og syrlighed fra rabarber. Denne is falder nok i de flestes smag – og så kan den laves både med og uden ismaskine.

For at få adgang til denne opskrift skal du være medlem af foreningen.

Opret dig nu, og få adgang til alle opskrifter samt alle øvrige medlemsfordele.

Bliv medlem

Er du allerede medlem?

Rabarber-jordbæris

Sværhedsgrad: Begynder Forberedelsestid 15 min Tilberedningstid 8 time Tid i alt 8 timer 15 min. Portioner: 1 Bedste sæson: Velegnet hele året

Ingredienser

Sådan gør du

  1. Kog rabarber og jordbær sammen i en gryde med citronsaft og salt i 10-15 minutter.

  2. Blend det sammen med resten af ingredienserne i en god blender.

Sådan fryser du isen i fryser

  1. Fyld iscremen i en enliters-beholder med låg, og sæt på frost i ca. 7-8 timer eller natten over.

  2. Tø isen så meget op, at den let slipper formen.

  3. Knæk isen over i tre dele, og blend delene i en foodprocessor. Det kan være, at isen først bliver grynet, men derefter vil den samle sig.

  4. Fyld ismassen tilbage i formen, og servér med det samme, eller frys isen ned igen.

Sådan fryser du isen i ismaskine

  1. Ismassen kan også køres i en ismaskine efter ismaskinens instruktioner.

For at få adgang til denne opskrift skal du være medlem af foreningen.

Opret dig nu, og få adgang til alle opskrifter samt alle øvrige medlemsfordele.

Bliv medlem

Er du allerede medlem?