Ratatouille

En dejlig grøntsagsret med masser af anvendelsesmuligheder. Server den som tilbehør til et godt stykke kød eller som måltidets midtpunkt.

For at få adgang til denne opskrift skal du være medlem af foreningen.

Opret dig nu, og få adgang til alle opskrifter samt alle øvrige medlemsfordele.

Bliv medlem

Er du allerede medlem?

Ratatouille

Sværhedsgrad: Begynder Forberedelsestid 20 min Tilberedningstid 40 min Tid i alt 1 time Portioner: 4 Bedste sæson: Vinter

Ingredienser

Sådan gør du

  1. Skær løg og hvidløg i tern.

  2. Skræl auberginen og skær den i tern.

  3. Skær squash i skiver på en halv centimeter.

  4. Skræl gulerødderne og skær dem i skiver.

  5. Hak tomaterne groft.

  6. Varm kokosolien i en stor gryde, og sautér løg, hvidløg og salt heri på mellem varme.

  7. Tilsæt aubergine, squash og gulerødder sammen med timian og basilikum. Rør i det i 5-7 minutter.

  8. Når aubergineternene er blevet bløde, tilsættes tomater, olivenolie, bouillon og peber.

  9. Lad det hele koge sammen i 10-15 minutter. Gulerødder og squash må gerne have lidt bid.

    Server ratatouillen med brune ris/kogte quinoa og en stor skål salat.

For at få adgang til denne opskrift skal du være medlem af foreningen.

Opret dig nu, og få adgang til alle opskrifter samt alle øvrige medlemsfordele.

Bliv medlem

Er du allerede medlem?