Risalamande på kokosmælk og flødeerstatning

Klassisk risalamande - dog uden mandler. Smager skønt med kirsebærsauce på toppen.

For at få adgang til denne opskrift skal du være medlem af foreningen.

Opret dig nu, og få adgang til alle opskrifter samt alle øvrige medlemsfordele.

Bliv medlem

Er du allerede medlem?

Risalamande på kokosmælk og flødeerstatning

Sværhedsgrad: Begynder Tilberedningstid 30 min Tid i alt 30 min. Portioner: 4 Bedste sæson: Velegnet hele året

Ingredienser

Sådan gør du

  1. Kog risene med kokosmælken til grød ved lav varme. Rør i det med jævne mellemrum (det tager cirka 20 minutter). Lad derefter grøden køle af.

    Vær opmærksom på, at der findes flere forskellige slags kokosmælk til meget forskellige priser. Enkelte kan indeholde mælkeprotein. Der er også forskellige fedtprocenter i kokosmælken. Til daglig kan man bruge den fedtfattige, men skal den for eksempel bruges til festmad, er de fede kokosmælk at foretrække.
  2. Pisk flødeerstatning til blød flødeskum.

  3. Rør risengrøden sammen med flødeskum, vaniljepulver og sukker (smag til).

  4. Servér med lun kirsebærsauce.

For at få adgang til denne opskrift skal du være medlem af foreningen.

Opret dig nu, og få adgang til alle opskrifter samt alle øvrige medlemsfordele.

Bliv medlem

Er du allerede medlem?