Risalamande på soyamælk og flødeerstatning

Denne mælkefrie risalamande smager skønt – især med lun kirsebærsauce.

For at få adgang til denne opskrift skal du være medlem af foreningen.

Opret dig nu, og få adgang til alle opskrifter samt alle øvrige medlemsfordele.

Bliv medlem

Er du allerede medlem?

Risalamande på soyamælk og flødeerstatning

Sværhedsgrad: Begynder Tilberedningstid 30 min Tid i alt 30 min. Portioner: 6 Bedste sæson: Velegnet hele året

Ingredienser

Sådan gør du

  1. Kog risene med sojadrikken til grød ved lav varme. Rør i det med jævne mellemrum (det tager cirka 20 minutter). Lad derefter grøden køle af.

  2. Pisk flødeerstatning til blød flødeskum.

  3. Rør risengrøden sammen med flødeskum, vaniljepulver og sukker (smag til).

  4. Servér med lun kirsebærsauce.

For at få adgang til denne opskrift skal du være medlem af foreningen.

Opret dig nu, og få adgang til alle opskrifter samt alle øvrige medlemsfordele.

Bliv medlem

Er du allerede medlem?