Udskriftsindstillinger:

Risalamande på soyamælk og flødeerstatning

Sværhedsgrad Begynder
Tid
Tilberedningstid: 30 min Tid i alt: 30 min.
Portioner 6
Bedste sæson Velegnet hele året
Ingredienser
  • 1 liter sojadrik med vanilje
  • 1,5 Deciliter risengrødsgryn
  • 50 gram mandler (skoldede, smuttede og hakkede)
  • 0,5 Deciliter sukker
  • 1-2 teskeer vaniljesukker (smag til)
  • 4 Deciliter flødeerstatning
Sådan gør du
  1. Kog risene med sojadrikken til grød ved lav varme. Rør i det med jævne mellemrum (det tager cirka 20 minutter). Lad derefter grøden køle af.

  2. Pisk flødeerstatning til blød flødeskum.

  3. Rør risengrøden sammen med flødeskum, vaniljepulver og sukker (smag til).

  4. Servér med lun kirsebærsauce.