Risengrød på kokosmælk

Kan serveres varm med kanelsukker eller kold med varm kirsebærsovs - så behøver man ikke at misunde de andre, som juleaften spiser risalamande.

For at få adgang til denne opskrift skal du være medlem af foreningen.

Opret dig nu, og få adgang til alle opskrifter samt alle øvrige medlemsfordele.

Bliv medlem

Er du allerede medlem?

Sværhedsgrad: Begynder Tilberedningstid 40 min Tid i alt 40 min. Portioner: 4 Bedste sæson: Velegnet hele året

Ingredienser

Sådan gør du

  1. Kokosmælk og vand blandes og bringes i kog.

    Vær opmærksom på, at der findes flere forskellige slags kokosmælk til meget forskellige priser. Enkelte kan indeholde mælkeprotein. Der er også forskellige fedtprocenter i kokosmælken. Til daglig kan man bruge den fedtfattige, men skal den for eksempel bruges til festmad, er de fede kokosmælk at foretrække.
  2. Risene tilsættes under omrøring.

  3. Vaniljestangen flækkes, kornene skrabes ud og tilsættes.

  4. Grøden småkoger uden låg i ca. 20 min.

  5. Tilsæt salt.

For at få adgang til denne opskrift skal du være medlem af foreningen.

Opret dig nu, og få adgang til alle opskrifter samt alle øvrige medlemsfordele.

Bliv medlem

Er du allerede medlem?