Risengrød på vand med æble og rosiner

En vaskeægte juleklassiker – dog med et tvist! Denne risengrød er nemlig helt uden mælk, men smagt til med æble og rosiner.

For at få adgang til denne opskrift skal du være medlem af foreningen.

Opret dig nu, og få adgang til alle opskrifter samt alle øvrige medlemsfordele.

Bliv medlem

Er du allerede medlem?

Risengrød på vand med æble og rosiner

Sværhedsgrad: Begynder Tilberedningstid 1 time Tid i alt 1 time Portioner: 2 Bedste sæson: Velegnet hele året

Ingredienser

Sådan gør du

  1. Vand, ris og salt koges op.

  2. Tilsæt æblebåde og rosiner til gryden.

  3. Skru ned på lavt blus, og lad det småkoge, til det hele er mørt i ca. 30-40 minutter.

  4. Servér med sukker og eventuelt en klat mælkefri margarine eller plantebaseret smør. 

For at få adgang til denne opskrift skal du være medlem af foreningen.

Opret dig nu, og få adgang til alle opskrifter samt alle øvrige medlemsfordele.

Bliv medlem

Er du allerede medlem?