Udskriftsindstillinger:

Romkugler

Retter ,
Sværhedsgrad Begynder
Tid
Forberedelsestid: 20 min Tilberedningstid: 35 min Tid i alt: 55 min.
Portioner 15
Bedste sæson Velegnet hele året
Ingredienser
    Kagen
  • 0,5 Deciliter kokosolie
  • 2 æg (eller 90 ml kikærtevand)
  • 2 Deciliter sukker
  • 3 spiseskeer kakaopulver
  • 0,5 Deciliter risdrik (eller anden neutral vegetabilsk 'mælk')
  • 1 Deciliter rismel
  • 0,5 Deciliter majsmel (eller hirsemel)
  • 0,5 teskeer johannesbrødkernemel
  • 1 teskeer bagepulver
  • mælkefri mørk chokolade (til toppen efter bagning)
Sådan gør du
    Kagen
  1. Sæt ovnen til 175 grader. Smelt kokosolien. Lad den køle lidt af.

  2. Smør formen med kokosolie. Pisk æg (eller kikærtevand) og sukker sammen i en skål. Rør resten af ingredienserne i sammen med kokosolien, til dejen er glat.

  3. Hæld dejen i formen. Bag kagen i 30-35 minutter. 

  4. Smelt chokoladen på kagen, når den kommer ud af ovnen, og fordel den. Lad kagen køle af, inden du skærer den ud.