Salat med marinerede rosenkål og linser

Fræk linsesalat, der får det bedste frem i rosenkålen. Et lækkert supplement til en middagsbordet.

For at få adgang til denne opskrift skal du være medlem af foreningen.

Opret dig nu, og få adgang til alle opskrifter samt alle øvrige medlemsfordele.

Bliv medlem

Er du allerede medlem?

Salat med marinerede rosenkål og linser

Sværhedsgrad: Begynder Tilberedningstid 35 min Hviletid 90 min Tid i alt 2 timer 5 min. Portioner: 6 Bedste sæson: Velegnet hele året

Ingredienser

Sådan gør du

  1. Kog de grønne linser. Brug anvisningen på posen.

  2. Rens rosenkålene godt. Skær en tynd skive af roden og fjern de yderste blade. Kålen skylles godt i letsaltet vand og afdryppes.

  3. Skær rosenkålen i skiver.

  4. Champignonerne renses og skives også og blandes med de skivede kål.

  5. Dressingen blandes og hældes over. Til sidst tilsættes de kogte linser. 

  6. Retten bør trække i et par timer inden servering.

For at få adgang til denne opskrift skal du være medlem af foreningen.

Opret dig nu, og få adgang til alle opskrifter samt alle øvrige medlemsfordele.

Bliv medlem

Er du allerede medlem?