Sardinske porrer

Saftig og velsmagende ret med porrer, aubergine og hakket kød. Et godt bud på eksotisk gæstemad.

For at få adgang til denne opskrift skal du være medlem af foreningen.

Opret dig nu, og få adgang til alle opskrifter samt alle øvrige medlemsfordele.

Bliv medlem

Er du allerede medlem?

Sardinske porrer

Sværhedsgrad: Begynder Tilberedningstid 40 min Tid i alt 40 min. Portioner: 4 Bedste sæson: Velegnet hele året

Ingredienser

Sådan gør du

  1. Skær auberginerne over på langs, anbring dem i et smurt ovnfast fad med låg og bag dem 15 min. ved 150 grader, hvorefter kødet fra auberginen løsnes og skæres i små stykker.

  2. Rens og skyl porrerne grundigt, skær dem i 1-2 cm lange stykker. Kom stykkerne i en gryde med lidt olie og 2 spsk vand og salt. Lad dem dampe 10 min. over svag varme.

  3. Varm lidt olie i en gryde, tilsæt det hakkede kød og lad det brune let.

  4. Tilsæt bouillon og lad det småkoge videre i 15 min.

  5. Til sidst blandes porrerne og auberginerne i, og det hele gennemvarmes og smages yderligere til med salt og peber.

    Server med eksempelvis ris eller pasta til.

For at få adgang til denne opskrift skal du være medlem af foreningen.

Opret dig nu, og få adgang til alle opskrifter samt alle øvrige medlemsfordele.

Bliv medlem

Er du allerede medlem?