Selleri-kartoffelsuppe

Dejlig og cremet kartoffelsuppe til de lange vinteraftener. Lav en stor portion og frys små portioner ned, så er der nem mad til de travle hverdage.

For at få adgang til denne opskrift skal du være medlem af foreningen.

Opret dig nu, og få adgang til alle opskrifter samt alle øvrige medlemsfordele.

Bliv medlem

Er du allerede medlem?

Selleri-kartoffelsuppe

Sværhedsgrad: Begynder Tilberedningstid 45 min Tid i alt 45 min. Portioner: 4 Bedste sæson: Velegnet hele året

Ingredienser

Sådan gør du

  1. Skræl kartofler og selleri i mindre stykker og kog dem møre i suppen.

  2. Hæld den resterende suppe fra til senere brug.

  3. Mos kartofler og selleri grundigt kom herefter den resterende suppe oven i.

  4. Skær porrerne i ringe og svits dem i olie, til de er let gyldne.

  5. Hæld porrerne i suppen og smag til med salt og peber.

For at få adgang til denne opskrift skal du være medlem af foreningen.

Opret dig nu, og få adgang til alle opskrifter samt alle øvrige medlemsfordele.

Bliv medlem

Er du allerede medlem?