Små marengs uden æg

Er det virkelig muligt at lave marengs uden æg? Ja, det er det heldigvis! Den hemmelige ingrediens er faktisk kikærtevand.

For at få adgang til denne opskrift skal du være medlem af foreningen.

Opret dig nu, og få adgang til alle opskrifter samt alle øvrige medlemsfordele.

Bliv medlem

Er du allerede medlem?

Små marengs uden æg

Sværhedsgrad: Begynder Forberedelsestid 35 min Tilberedningstid 50 min Hviletid 30 min Tid i alt 1 time 55 min. Portioner: 1 Bedste sæson: Velegnet hele året

Ingredienser

Sådan gør du

  1. Tænd ovnen på 100 grader varmluft eller 120 grader almindelig ovn.

  2. Hæld kikærtevandet i skålen sammen med eddike. Pisk, pisk, pisk, pisk, på fuld skrue, til det næsten står selv. Det tager ca. 10-15 minutter.

  3. Hæld sukker i - en teske ad gangen imens du pisker, indtil cremen er så stiv, at den holder formen, hvis man tager lidt på en ske.

  4. Hæld massen i en sprøjtepose med en stjerneformet tyl, og sæt små "kys" på en bageplade med bagepapir.

  5. Bag dem i ovnen i ca. 50-60 minutter. Når tiden er gået, slukkes ovnen og de små marengs bliver stående, indtil ovnen er kølet ned. Tag dem ud og lad dem stå lidt igen, så de bliver sprøde.

  6. Når de er tørret, lægges de i en bøtte med låg. De kan holde sig i et par uger.

For at få adgang til denne opskrift skal du være medlem af foreningen.

Opret dig nu, og få adgang til alle opskrifter samt alle øvrige medlemsfordele.

Bliv medlem

Er du allerede medlem?