Små pizzabunde – forbagte og klar til topping

Byg-selv-mad er en sikker vinder blandt børn og barnlige sjæle. Med denne opskrift får du gode, små pizzabunde, der hurtigt bliver til små unikke pizzaer.

For at få adgang til denne opskrift skal du være medlem af foreningen.

Opret dig nu, og få adgang til alle opskrifter samt alle øvrige medlemsfordele.

Bliv medlem

Er du allerede medlem?

Små pizzabunde – forbagte og klar til topping

Sværhedsgrad: Begynder Forberedelsestid 30 min Tilberedningstid 30 min Tid i alt 1 time Portioner: 6 Bedste sæson: Velegnet hele året

Ingredienser

Sådan gør du

  1. Gæren udrøres i lunkent vand.

  2. De øvrige ingredienser tilsættes.

  3. Dejen røres godt igennem.

  4. Dejen deles i 6 boller og trykkes ud på bagepapir og stilles til hævning cirka 25 minutter.

  5. Forbages i 10 minutter ved 225 º.

    Nu er de klar til at blive fyldt med topping. Når der er kommet fyld på, stilles de tilbage i ovnen og bages videre til de er færdige – beregn cirka 15 minutter.

For at få adgang til denne opskrift skal du være medlem af foreningen.

Opret dig nu, og få adgang til alle opskrifter samt alle øvrige medlemsfordele.

Bliv medlem

Er du allerede medlem?