Sød tærtebund med havregryn

Sensommer er lige med frugttærte for mange mennesker. Med denne opskrift får du en fiberrig tærtebund uden at gå på kompromis med smag.

For at få adgang til denne opskrift skal du være medlem af foreningen.

Opret dig nu, og få adgang til alle opskrifter samt alle øvrige medlemsfordele.

Bliv medlem

Er du allerede medlem?

Sød tærtebund med havregryn

Sværhedsgrad: Begynder Tilberedningstid 30 min Tid i alt 30 min. Portioner: 1 Bedste sæson: Velegnet hele året

Ingredienser

Sådan gør du

  1. Smørret smuldres i mel og havregryn.

  2. Rørsukker tilsættes.

  3. Dejen æltes sammen, presses ud og kommes i tærteform.

  4. Bages ved 200 º i cirka 20 minutter.

    På tærtebunden kan der puttes diverse friske som henkogte frugter. Der kan også kommes tyndt kagecreme henover inden servering
  5. Tryk dem let flade med en gaffel inden de bages ved 190 grader i 10-15 min.

For at få adgang til denne opskrift skal du være medlem af foreningen.

Opret dig nu, og få adgang til alle opskrifter samt alle øvrige medlemsfordele.

Bliv medlem

Er du allerede medlem?