Sprød kålsalat

Sprød, rød og velsmagende salat af vinterens grøntsager. Salaten går godt til stegt kød.

For at få adgang til denne opskrift skal du være medlem af foreningen.

Opret dig nu, og få adgang til alle opskrifter samt alle øvrige medlemsfordele.

Bliv medlem

Er du allerede medlem?

Sprød kålsalat

Sværhedsgrad: Begynder Tilberedningstid 20 min Hviletid 60 min Tid i alt 1 time 20 min. Portioner: 6 Bedste sæson: Velegnet hele året

Ingredienser

Sådan gør du

  1. Hvid- og rødkål snittes fint.

  2. Rosenkålen skæres i både.

  3. Valnødderne hakkes groft.

  4. Fennikel snittes tyndt.

  5. Æblerne skæres i skiver.

  6. Grønsager, frugt og nødder blandes i en skål.

  7. De våde ingredienser piskes sammen til en dressing, der hældes henover.

    Salaten bør trække en time inden servering.

For at få adgang til denne opskrift skal du være medlem af foreningen.

Opret dig nu, og få adgang til alle opskrifter samt alle øvrige medlemsfordele.

Bliv medlem

Er du allerede medlem?