Sprøde havregrynskager

Lækre havregrynssmåkager af simple ingredienser, som mange har i skabet.

For at få adgang til denne opskrift skal du være medlem af foreningen.

Opret dig nu, og få adgang til alle opskrifter samt alle øvrige medlemsfordele.

Bliv medlem

Er du allerede medlem?

Sprøde havregrynskager

Sværhedsgrad: Begynder Tilberedningstid 30 min Tid i alt 30 min. Portioner: 24 Bedste sæson: Velegnet hele året

Ingredienser

Sådan gør du

  1. Alt blandes sammen til det smuldrer.

    Vær opmærksom på, at der findes flere forskellige slags kokosmælk til meget forskellige priser. Enkelte kan indeholde mælkeprotein. Der er også forskellige fedtprocenter i kokosmælken. Til daglig kan man bruge den fedtfattige, men skal den for eksempel bruges til festmad, er de fede kokosmælk at foretrække.
  2. Spredes ud i en godt smurt bradepande.

  3. Dejen bankes lidt fast med en paletkniv eller med hænderne.

  4. Bages midt i ovnen ved 200 grader i 15 – 20 minutter.

  5. Når kagen er lidt afsvalet, skæres den til firkanter eller trekanter.

For at få adgang til denne opskrift skal du være medlem af foreningen.

Opret dig nu, og få adgang til alle opskrifter samt alle øvrige medlemsfordele.

Bliv medlem

Er du allerede medlem?