Udskriftsindstillinger:

Sprøde havregrynskager

Retter , ,
Sværhedsgrad Begynder
Tid
Tilberedningstid: 30 min Tid i alt: 30 min.
Portioner 24
Bedste sæson Velegnet hele året
Ingredienser
  • 125 gram havregryn
  • 150 gram sukker
  • 125 gram mælkefri margarine
  • 0,25 Deciliter sirup
  • 3 spiseskeer kokosmælk
Sådan gør du
  1. Alt blandes sammen til det smuldrer.

    Vær opmærksom på, at der findes flere forskellige slags kokosmælk til meget forskellige priser. Enkelte kan indeholde mælkeprotein. Der er også forskellige fedtprocenter i kokosmælken. Til daglig kan man bruge den fedtfattige, men skal den for eksempel bruges til festmad, er de fede kokosmælk at foretrække.
  2. Spredes ud i en godt smurt bradepande.

  3. Dejen bankes lidt fast med en paletkniv eller med hænderne.

  4. Bages midt i ovnen ved 200 grader i 15 – 20 minutter.

  5. Når kagen er lidt afsvalet, skæres den til firkanter eller trekanter.