Sundt kakao-græskar-brød

Lækkert brød til hyggelige stunder. Kan nydes som det er eller med søde topping.

For at få adgang til denne opskrift skal du være medlem af foreningen.

Opret dig nu, og få adgang til alle opskrifter samt alle øvrige medlemsfordele.

Bliv medlem

Er du allerede medlem?

Sundt kakao-græskar-brød

Sværhedsgrad: Øvet Forberedelsestid 20 min Tilberedningstid 60 min Tid i alt 1 time 20 min. Portioner: 1 Bedste sæson: Efterår

Ingredienser

Sådan gør du

  1. Forvarm ovnen til 180 grader.

  2. Bland de tørre ingredienser i en skål. 

  3. Smelt kokosolien i en gryde og hæld kaffen ved. Blandingen skal være lun. 

  4. Tag gryden af varmen, og tilsæt æg, kokossukker og græskarpuré. 

    Benyt evt. chiaæg - følgende svarer til 1 æg: Bland 1 spsk. kværnede chiafrø med 3 spsk. vand. Rør det sammen, og det stå, til det gelerer.
  5. Hæld blandingen i en skål. 

  6. Brug en elpisker og hæld lidt efter lidt melblandingen i skålen med den lunkne væske. Pisk undervejs. 

  7. Hæld den let flydende dej i en smurt enlitersform. 

  8. Bag brødet ved 180 grader i 1 time.

    Lad brødet køle af, inden det skæres i skiver.

For at få adgang til denne opskrift skal du være medlem af foreningen.

Opret dig nu, og få adgang til alle opskrifter samt alle øvrige medlemsfordele.

Bliv medlem

Er du allerede medlem?