Tzatziki

Græsk hvidløgsklassiker, der kan bruges som dip til gnavegrønt eller som tilbehør på middagsbordet.

For at få adgang til denne opskrift skal du være medlem af foreningen.

Opret dig nu, og få adgang til alle opskrifter samt alle øvrige medlemsfordele.

Bliv medlem

Er du allerede medlem?

Sværhedsgrad: Begynder Forberedelsestid 60 min Tilberedningstid 10 min Tid i alt 1 time 10 min. Portioner: 6 Bedste sæson: Velegnet hele året

Ingredienser

Sådan gør du

  1. Riv agurken groft.

  2. Strø salt på, og lad agurken trække ca. 1 time.

  3. Pres herefter væsken ud af agurkemassen, og kom den ned i "yoghurten" sammen med hvidløg, peber og citronsaft.

  4. Serveres afkølet.

For at få adgang til denne opskrift skal du være medlem af foreningen.

Opret dig nu, og få adgang til alle opskrifter samt alle øvrige medlemsfordele.

Bliv medlem

Er du allerede medlem?