Vafler

Med denne vaffelopskrift slipper du helt for hvede og gluten. Prøv klassikeren med sukker og syltetøj eller det amerikanske alternativ med nutella og banan.

For at få adgang til denne opskrift skal du være medlem af foreningen.

Opret dig nu, og få adgang til alle opskrifter samt alle øvrige medlemsfordele.

Bliv medlem

Er du allerede medlem?

Sværhedsgrad: Begynder Tilberedningstid 20 min Tid i alt 20 min. Portioner: 10 Bedste sæson: Velegnet hele året

Ingredienser

Sådan gør du

  1. Æggehviderne stivpiskes.

  2. Margarine, sukker og æggeblommer piskes godt.

  3. Heri kommes de stiftpiskede æggehvider sammen med kartoffelmel, der sigtes i og blandes let.

  4. Bages i et oliesmurt vaffeljern i få minutter.

For at få adgang til denne opskrift skal du være medlem af foreningen.

Opret dig nu, og få adgang til alle opskrifter samt alle øvrige medlemsfordele.

Bliv medlem

Er du allerede medlem?