Vaniljeis med rom og rosiner
For at få adgang til denne opskrift skal du være medlem af foreningen.
Opret dig nu, og få adgang til alle opskrifter samt alle øvrige medlemsfordele.
Er du allerede medlem?
Vaniljeis med rom og rosiner
Ingredienser
Sådan gør du
-
Læs rosinerne i blød i rommen natten over.
-
Si rommen fra rosinerne (gem 3 spsk. rom til senere)
-
Blend kokosmælk, mandeldrik, dadler, vaniljepulver og johannesbrødkernemel sammen med de 3 spsk. rom. Rør derefter rosinerne i.
Vær opmærksom på, at der findes flere forskellige slags kokosmælk til meget forskellige priser. Enkelte kan indeholde mælkeprotein. Der er også forskellige fedtprocenter i kokosmælken. Til daglig kan man bruge den fedtfattige, men skal den for eksempel bruges til festmad, er de fede kokosmælk at foretrække.
Sådan fryser du isen i fryser
-
Fyld iscremen i en enliters-beholder med låg, og sæt på frost i ca. 7-8 timer eller natten over.
-
Tø isen så meget op, at den let slipper formen.
-
Knæk isen over i tre dele, og blend delene i en foodprocessor. Det kan være, at isen først bliver grynet, men derefter vil den samle sig.
-
Fyld ismassen tilbage i formen, og servér med det samme, eller frys isen ned igen.
Sådan fryser du isen i ismaskine
-
Ismassen kan også køres i en ismaskine efter ismaskinens instruktioner.
For at få adgang til denne opskrift skal du være medlem af foreningen.
Opret dig nu, og få adgang til alle opskrifter samt alle øvrige medlemsfordele.
Er du allerede medlem?