Vegetarisk chili

Aromatisk vegetarchili propfyldt med grøntsager og dybe smage. En ret du nem kan lave i store portioner, så der også er lidt til fryseren.

For at få adgang til denne opskrift skal du være medlem af foreningen.

Opret dig nu, og få adgang til alle opskrifter samt alle øvrige medlemsfordele.

Bliv medlem

Er du allerede medlem?

Vegetarisk chili

Sværhedsgrad: Begynder Tilberedningstid 60 min Tid i alt 1 time Portioner: 4 Bedste sæson: Velegnet hele året

Ingredienser

Sådan gør du

  1. Start med at kog kidneybønnerne efter anvisning på pakken eller brug bønner fra dåse.

  2. Hak løg, hvidløg, peberfrugt og chilipeber og skær gulerødder og bladselleri i tern.

  3. Opvarm olien i en stor gryde og svits det hakkede løg, frisk chili og hvidløg, til de er bløde.

  4. Tilsæt gulerødder , bladselleri og peberfrugt, som ligeledes svitses bløde.

  5. Tilsæt bønner, chilipulver, spidskommen, salt, tomater og 4 spsk vand.

  6. Lad det simre under låg i ca. 20 minutter.

  7. Tilsæt courgetterne i tykke skiver og lad det simre i yderligere 5 minutter, til courgetterne er møre.

    Server retten varm, drysset med revet ost og ledsaget af majschips eller varmt, sprødt grovbrød.

For at få adgang til denne opskrift skal du være medlem af foreningen.

Opret dig nu, og få adgang til alle opskrifter samt alle øvrige medlemsfordele.

Bliv medlem

Er du allerede medlem?